Bellari Tube Question

The Secret Weapon?
Post Reply
User avatar
ECC82
Voodoo Audiophile
Posts: 73
Joined: Tue Jul 03, 2012 1:06 pm
Location: The Netherlands

Post by ECC82 » Sat May 11, 2013 11:54 pm

Most Bellari equipment have two channels. When applying the mods is it sufficient (if you use only one channel) to change just the one tube in the channel that you use?
===================
>> Livin' la VooDoo Loca <<
===================

User avatar
Voodoo Guru
VooDoo Site Admin
Posts: 718
Joined: Wed Feb 23, 2005 8:47 am
Location: Down there on the right...

Post by Voodoo Guru » Sun May 12, 2013 3:40 am

Howdy,
Most Bellari equipment have two channels. When applying the mods is it sufficient (if you use only one channel) to change just the one tube in the channel that you use?
Sure! That would be just fine. In fact, doing that will save the life of the precious tube that would be just sitting there not doing anything except accumulating hours.

In the future, when you decide to implement that unused channel into the Audio Mix, you can always change the tube to something more suitable.

Take Care,
Voodoo Guru
From Deep in the IDD of the Sub-Harmonix Realm

Post Reply