ESSB using Apple Logic Studio

That VOODOO Low End, Should it be allowed on the Airways or Not?
Post Reply
9M2PJU
Audio Head
Posts: 2
Joined: Thu Jul 07, 2011 3:12 am

ESSB using Apple Logic Studio

Post by 9M2PJU » Thu Aug 04, 2011 9:31 am

Hi, im new to ESSB

my question is, can i use Apple logic studio for audio processing ?

mic -> preamp -> macbook (with logic studio) -> ibox -> transceiver

SawzAll
Voodoo Audiophile
Posts: 66
Joined: Fri Jun 25, 2010 4:22 pm

Post by SawzAll » Thu Aug 04, 2011 12:19 pm

mic > mBox2 > laptop > transceiver

Don't know if the mBox2 will work with a Mac . . .

9M2PJU
Audio Head
Posts: 2
Joined: Thu Jul 07, 2011 3:12 am

Post by 9M2PJU » Thu Aug 04, 2011 2:00 pm

no need preamp ?

i think i need to find usb or firewire external soundcard

any suggested brands ?

SawzAll
Voodoo Audiophile
Posts: 66
Joined: Fri Jun 25, 2010 4:22 pm

Post by SawzAll » Thu Aug 04, 2011 2:34 pm

Just checked, it will work with Mac OS 10.

Uses USB connection.

It will do what you are looking for.

Just get a great mic for it.

VERY COOL device AND software.

The BEST software - BTW.

Read more here:

http://www.musiciansfriend.com/pro-audi ... D=39398689

Post Reply